Artiklar

Allt börjar med artiklar, varje etikett design läggs upp som en artikel i Monitor, denna styr vilken skrivare etiketten skall komma ut på beroende på vem som stämplar på ett aktuellt jobb. Tack vare att man hanterar etikett artikeln som en köpt eller fiktiv artikel får man också automatiskt en beräknad kostnad för varje utskrift/stämpling i tillverkningen.

 

Beredning

På era befintliga beredningar lägger man till etikett artikeln och kopplar till vilken Operation och hur många per tillverkad artikel som skall skrivas ut, på så sätt får man ut rätt artikel vid rätt Operation då den helt enkelt hanteras som ett vanligt material.

 

Skrivare

Beroende på instämplad användare styrs etiketten till korrekt fysisk skrivare då varje användare har sina egna definierade skrivare som etiketten är ställd att skrivas ut på.

 

Utskrift

Varje etikett artikel kan ställas in att skrivas ut vid olika tillfällen, vissa etiketter kanske man vill få utskrivna vid start av arbete, när tillverkningsordern ändrar status till Utskriven, vid stämpling av en viss Operation eller kanske när tillverkningsordern är klar, allt detta går att styra via inställning på etikettartikeln.

 

Layouterna

Varje etikett layout är gjort i Crystal Reports så ni enkelt kan skapa och redigera egna etikettlayouter om ni så önskar, vi hjälper er givetvis att skapa dessa om ni så önskar eller om ni vill ha en anpassad utbildning i Crystal Reports erbjuder vi även detta.

Populära Anpassningar

Genom att klicka på "Godkänn" godkänner du vår användning av cookies och behandling av dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy. Läs om vår integritetspolicy och cookiepolicy.